CRE8 vit ram

CRE8 ROOMS

Hur mår ni på jobbet

På företaget påverkas du, anställda och dina kunder av hur entrén, toaletten och kontoret ser ut. Är det exempelvis rörigt på lagret, konferens-  eller fikarummet blir det lätt irriterat bland medarbetare och kunder och besökare kan få "fel intryck" av ert företag. 
 

  • Hur ser det ut i er entré?
  • Vad är det första era kunder möts av när de kommer på besök?
  • Är det många som är stressade på jobbet? 
 

Med ordning, rätt färger, bra förvaring, fräscha växter och rätt möblering kan man förändra känslan och upplevelsen av ett företag så att medarbetare, besökare och kunder känner sig välkomna och trivs hos er.

Och du - "First impression last".

Behöver ni motivation och inspiration?

Visste du att om man har ett vitt skrivbord ökar produktiviten och gör dig mer koncentrerad och du fattar lättare beslut. Är du stressad och behöver "jorda" dig välj ett skrivbord i träfärg.

Att tillföra friska och fräscha växter ger arbetsplatsen ny energi. Grönt är rogivande och har lugnande effekter samt är läkande. Den symboliserar också välstånd och pengar. Alltför ofta ser jag företag som har vissna blommor vid entrén så har du vissna och trista växter på företaget fundera på vad det kan innebära eller skickar för signaler. 

Behöver ert företag en vitaminkick?

Är er arbetsplats "grå och trist". Har ni inte bytat inredning, målat om eller städat och rensat på många år. Konferensrummet fungerar som förråd då förrådet är fullproppat med "skräp". 

Gult stimulerar organisation, disciplin och koncentration samt harmoni. Gult får människor att prata och stimulerar vårt intellekt och passar bra på kontor, i mötesrum och entréer & hallar. Orange stimulerar hälsa och vitalitet. Den symboliserar motivation, förändring, utveckling och expansion (en av anledningarna till att jag använder orange i mitt företag).

Behöver ni krydda er verksamhet? 

Har ni det snyggt och prydligt och sitter i nya fräscha lokaler men saknar det där "lilla extra". Ni vill kanske förstärka ert varumärke och vill att kunder som kommer på besök redan i receptionen känner sig välkomna till ert företag. Har ni värdeord som ni gärna vill lyfta fram i er verksamhet så att det känns och märks på arbetsplatsen. 

Rött symboliserar styrka, mod och framgång. Rött får oss att synas och visar att ni  har självförtroende. Den röda färgen ska användas sparsamt och med finess. En noga utvald röd sak i ett rum kan göra underverk eller så kan "fel" sak förstöra ett helt rum. Vad har ni för röda saker jobbet? 

Behöver ni plats för fler fika pauser?

Är det full fart på jobbet? Fikarummet ser kanske mer ut som en studentlägenhet och har man tur så finns det en ren kaffekopp på morgonen. Finns det ett stort behov av platser där man kan ta en paus och hämta andan en stund.

Att ha en trivsam och fräsch plats för detta kan påverka arbetsstämningen och trivseln på arbetsplatsen. Välj gärna träinredning här. Den bruna färger lugnar dig och är bra att använda om man är stressad och uppe i varv.