CRE8 vit ram

CRE8 GARDENS

Gröna rum & trädgårdsdesign

Uteplats, viloplats eller lekplats? Oavsett vad eller vilka behov du och din familj har så är det bra med en plan för er trädgård. Ibland räcker det med att bolla tankar och idéer med någon som har kunskap och erfarenhet. Eller så är ni i behov en komplett lösning för att skapa er drömträdgård. 

Feng Shui i trädgården
Att skapa en trädgård med hjälp av feng shui gör att du får ut maximalt av din tomt och platsens förutsättningar. Du får en anpassning efter läget, årstid och väderstreck. Du får också en mängd handfasta tips på hur du kan stärka de olika livsaspekterna med feng shui. 

Är entrén till huset tydlig och välkomnande? Möts ni av sopkärl när ni kommer hem och har ni svårt att hitta någon bra plats i trädgården för vila eller lek? Ni är kanske inte ett dugg intresserade av trädgårdsarbete men vill ändå ha en grön oas att njuta av. En trädgård kan se ut på många sätt och kräva mycket eller lite arbete beroende på hur man väljer material, växter och stil. Med hjälp av kunskap och verktyg från feng shui formar vi trädgårdsgångar, placerar uteplatser och hittar den optimala platsen för spabadet eller solstolar. Vi väljer växter, färger och symboler som skapar just din trädgårdsdröm.

För mer inspiration följ mig gärna på instagram @cre8fengshui eller facebook @cre8fengshui.

Vad behöver du hjälp med?

Inspiration

Du vill ha inspiration för att själv komma igång och planera och plantera. Du har kanske en äldre trädgård som behöver lite omsorg och kärlek. Eller så kan du inte bestämma dig för hur du ska göra och behöver ideér.

Förändring

Du känner att din trädgård behöver uppdateras eller förändras. Du har kanske nya behov och förutsättningar. Du vill gärna ha en ritning, förslag med några nya växter, form, funktion, stil samt tips så att du kan börja omarbetningen av din trädgård. 

Nystart

Du ska anlägga en helt ny trädgård. Du behöver en ritning och vill ha förslag med växter, form, funktion och stil samt rådgivning så att du kan börja planera och anlägga din trädgård. 

Behöver du en konsultation?

Konsultation och bollplank - PÅ PLATS

  • Behöver du ett bollplank eller expertråd?
  • Står du med spaden och ska börja gräva eller ska beställa häckplantor. 
  • Blir trädäcket verkligen bra här och var ska jag placera uterummet? 

Jag kommer gärna till din trädgård för att ge konsultation och rådgivning på plats!

Konsultation & bollplank - PÅ DISTANS

  • Vill du ha hjälp på distans?
  • Föredrar du att maila och prata i telefon?

Inga problem. Jag erbjuder konsultationer på telefon och via mail. Jag hjälper dig med både små och stora trädgårdsfrågor. Du får alltid ett kostnadsförslag innan vi kör igång.
 

Ja - Jag vill gärna veta mera eller boka in en Trädgårdskonsultation

Vilken trädgårdstyp är du?

Njutaren

Du är inte speciellt trädgårds intresserad och vill ha det lättskött och enkelt. Du tycker om att plantera i krukor och undviker stora rabatter och växter som kräver mycket skötsel. Det bästa trädgårdsarbetet är enligt dig sittandes i en solstol och njuta av att robotgräsklipparen gör jobbet.

Fixaren

Du gillar dina projekt i trädgården. Du vill ha ordning och reda och har kanske precis börjat att odla i pallkragar. Eller investerat i ett växthus där du både kommer att odla och sitta och njuta av din trädgård. Du tycker om att vara och jobba i trädgården men vill också hinna med annat.

Eldsjälen

Du tillbringar mer tid i trädgården än de flesta och för dig är det underbart och ett "måste" att få gräva, beskära, rensa och odla. Du har god kunskap om växter och vet vilken trädgårdsstil som är din. Du har alltid något härligt projekt på gång och trädgården är ditt gym, din terapi och det bästa du vet.