CRE8 vit ram

CRE8 FENG SHUI

Feng Shui i ditt hem

Att använda sig av feng shui betyder inte ett perfekt hem i minimalistisk stil utan ett hem som speglar de människor som bor där och vilken fas i livet de befinner sig i. Under perioder kan man behöva lugn och ro när man kommer hem eller så behöver man få kraft och energi.

Behöver du få fart på livet, karriären eller kärleken? Med hjälp av feng shui får du goda råd och rätt verktyg för att skapa de bästa förutsättningarna och få förklaringar på varför livet kanske stagnerat inom vissa områden. Genom analys och kunskap hjälper och guidar jag dig till ett liv med ordning, framgång och förändring. Jag vågar lova att du kommer att tycka att det är både spännande och intressant och att du kommer att får en hel del aha-upplevelser under resan.

Oftast behöver man rensa och plocka undan. Framförallt saker som man inte tycker om eller har tröttnat på. Det brukar vara garderober och tvättstugan som används till annat än vad det var tänkt. Eller en överfylld källare, vind och garage. Kanske lägger du onödiga pengar på att magasinera saker som du kunde gjort dig av med? 

När jag utför en konsultation utgår jag alltid från befintlig möblering och ofta har man mer saker än man tror som passar in. De kanske bara står på "fel plats" eller i "fel rum" och inte kommer till sin rätt. Givetvis är det perfekt att göra en analys innan man lägger tid och pengar inför en renovering eller inköp av nya möbler. Ska ni sälja ert hus eller köpa? Vad tittar man på för att veta om man kommer att trivas? Det finns många tillfällen då en feng shui analys kan vara en god investering. 

Är det dags för Feng Shui i ert hem 

  • Ni vill hitta kraftpositionerna i rummen.
  • Ni vill veta mer om hur ni balanserar de 5 elementen.
  • Ni vill ha ett bättre chiflöde i huset.
  • Ni har något "problem område".
  • Ni vill har en Bagua över ert hem.
  • Ni upplever att livet "står stilla".
  • Ni behöver hjälp med att rensa ut.


CRE8 online - konsultation på distans
Vill du ha hjälp på distans? Inga problem. Jag erbjuder konsultationer på telefon och via mail. Jag hjälper dig med både små och stora feng shui frågor. Du får alltid ett kostnadsförslag innan vi kör igång.