CRE8 vit ram

CRE8 by Pernilla

Jag är en organiserad & kreativ marknadsförare med gröna fingrar och certifierad feng shui konsult.

CRE8 betyder skapa. Jag skapar ordning, framgång och förändring för människor och företag. Jag använder kunskap och verktyg från reklam & marknadsföring, entreprenörskap, trädgård och feng shui som en "orange tråd" i det jag skapar. Den orange färgen står bland annat för förändring, kreativitet, optimism och motivation. 

Grön entreprenör & inspiratör
Jag har lång erfarenhet av marknadsföring & grafisk produktion och har arbetat som marknadschef & projektledare samt drivit egen reklambyrå. Jag brinner för entreprenörskap och företagsutveckling och har bl a varit VD för Båstad Näringsliv AB, styrelseordförande för Ung Företagsamhet i Skåne samt styrelseledamot i Nyföretagarcentrum Skåne Nordväst och Offensiva Laholm. Jag har ett gediget trädgårdsintresse och är utbildad inom anläggning, skötsel och design.

Feng Shui är häftigt
Att få inspirera och hjälpa andra att trivas och må bra i sina hem och trädgårdar är bland det bästa och roligaste jag vet. Att få företag att se fördelarna och använda feng shui både när det gäller marknadsföring och på arbetsplatsen är min häftigaste utmaning. 

Välkommen att kontakta mig för att se vad vi kan CRE8 tillsammans.

Pernilla Berndtsson