"Att ha ordning
tar inte tid -
det skapar tid"

CRE8 BY PERNILLA

Jag heter Pernilla Berndtsson och är en organiserad & kreativ marknadsförare med gröna fingrar och certifierad feng shui konsult som driver företaget CRE8 companies. 

Jag är 45 år och är född och uppvuxen i Halmstad. Jag bor sedan 12 år tillbaka i Båstad med min man och två tonåringar. Vi bor i ett enplanshus som vi byggt på vår drömtomt med utsikt över havet, hallandsåsen och Båstad. Trädgården är mitt gym och andrum och där hämtar jag kraft och energi.  

Här på bloggen kommer jag att ge dig feng shui tips till hemmet, trädgården och sinnet. Jag kommer också att dela med mig av min vardag och som egen företagare. På fredagarna kör jag "Fredagsfengshui" och vill du veta mer om vad jag kan hjälpa dig eller ditt företag med så ta en rundtur på min hemsida. 

Känn dig varmt välkommen - Pernilla

Brukar du bita ihop eller bita ifrån? När ska man göra det och vad händer om man inte gör det.

Läs hela inlägget »

Idag handlar det om Förändring eller Förbättring. Vilket gör dig mest motivierad och vad är det egentligen du behöver göra för. Är det en Förändring - något som du behöver Ändra.  Eller är det en Förbättring - något som behöver eller du vill ska bli Bättre. 

Läs hela inlägget »

Har du kört fast? Behöver du ett bollplank eller expertråd? Du vet väl att jag kan hjälpa dig på distans. Just nu hjälper jag bland annat en familj i norra Sverige med deras trädgård och ett par med sin lägenhet på västkusten. 

Läs hela inlägget »
  • Pia Eklund » Måndag & 30 min:  ”Älskar att följa dig på Instagram och läsa din blogg, hjälper mig och ger mig in..”

  • Pia » Fredagsfengshui:  ”Tack! Detta ska jag påminna mig själv om när livet närapå svämmar över”

  • Therese Ringström » Fredagsfengshui:  ”Tack för detta underbara tips! Känner att jag aldrig hinner med allt på mina lis..”

  • Tina Brickert » Fredagsfengshui:  ”Tänkvärt och alltid bra att påminnas!”

  • Hanna » Fredagsfengshui:  ”Wow så rätt så! Jag försöker jobba rätt mycket med mig själv i såna situationer...”

Arkiv

Länkar

-

Etiketter