CRE8 BY PERNILLA

Jag heter Pernilla Berndtsson och är en organiserad & kreativ marknadsförare med gröna fingrar och certifierad feng shui konsult som driver företaget CRE8 companies. 

Jag är 45 år och är född och uppvuxen i Halmstad. Jag bor sedan 13 år tillbaka i Båstad med min man och två tonåringar. Vi bor i ett enplanshus som vi byggt på vår drömtomt med utsikt över havet, hallandsåsen och Båstad. Trädgården är mitt gym och andrum och där hämtar jag kraft och energi.  

Här på bloggen kommer jag att ge dig feng shui tips till hemmet, trädgården och sinnet. Jag kommer också att dela med mig av min vardag och som egen företagare. På fredagarna kör jag "Fredagsfengshui" och vill du veta mer om vad jag kan hjälpa dig eller ditt företag med så ta en rundtur på min hemsida. 

Känn dig varmt välkommen - Pernilla

"Att ha ordning tar inte tid - det skapar tid"  Pernilla/CRE8

Idag tänkte jag tipsa om några chi höjare. Saker som aktiverar, stabiliserar eller förstärker chi på olika sätt. Som ger ett hem energi och liv.
Läs hela inlägget »
Etiketter: julkalender chi

Granen står så grön och grann i stugan... Snart dags att pynta granen eller har du kanske redan gjort det. Har du plastgran eller är det självklart att ni köper en riktig? Gillar du att fylla den med dekorationer eller föredrar du att ha den mer sparsmakad?

Läs hela inlägget »
Etiketter: julkalender

Måndag och ny vecka. Har du kommit i julstämning ännu? Du har kanske redan varit på julbord eller julfest. Har du fullt upp på jobbet inför jul så är det ett bra tillfälle idag att göra en bra planering med det som ska vara klart på jobbet eller företaget. 

Läs hela inlägget »
Etiketter: julkalender ordning
  • Agneta » Fredagsfengshui:  ”Jag läser o begrundar- känner igen allt men behöver jobba med det om och om igen”

  • Nyvunnen vän » Fredagsfengshui:  ”Du är en stjärna! Inte bara på Båstads himmel utan i hela universums!”

  • Petra » Fredagsfengshui:  ”Tack ”

  • Pia Eklund » Måndag & 30 min:  ”Älskar att följa dig på Instagram och läsa din blogg, hjälper mig och ger mig in..”

  • Pia » Fredagsfengshui:  ”Tack! Detta ska jag påminna mig själv om när livet närapå svämmar över”

Arkiv

Länkar

-

Etiketter