Logotype 2016 CRE8

Jag kan direkt erkänna att jag är ingen expert på tulpaner. Jag tycker inte heller att det är speciellt roligt att peta ner de där knölarna på hösten. Jag köper ofta lökar i sista minuten på rea i något stort varuhus eller blomsterkedja. Sedan blandar jag dessutom ihop lökarna när jag ska plantera dem så det kan bli lite hur som helst i rabatterna och krukor. 

Läs hela inlägget »

Idag blir det en uppdaterad "favorit i repris" som jag tycker passar bra med tanke på det underbara vädret som vi har haft. 

Har du inte orkat, haft lust eller hunnit plocka undan eller städa inomhus, nu när det varit så fint väder. Har du haft en tuff vecka på jobbet? Kommer du hem till ett hus i kaos och vill bara slänga dig  i soffan, vara i uterummet eller ligga i en solstol i trädgården?

När du kommer hem...

Läs hela inlägget »


FENG SHUI INSPIRATION & TIPS
En bänk och några krukor. Använd yin och yang, de fem elementen för att skapa en mysig sitt och viloplats samt att bromsa chi utmed en vägg och rak grusgång. Se före och efter bilder samt tips och tankar om hur jag tänkt och gått till väga.

 

Läs hela inlägget »
  • Margareta » Från en tom vägg till...:  ”Såå mycket fina tips man får här på din blogg och i Instaflödet! Får jag fråga v..”

  • Hanna » Uteplats & "berså" med tvist:  ”Vilket härligt och inspirerande inlägg!✨”

  • Carina » Fredags Feng Shui:  ”Hej! En liten undring: var gjorde du din certifiering? Jättefin sida! :) Kram fr..”

  • Anneli » Fredags Feng Shui:  ”Hej! Reflektererar över att vartannat år är yin och yang. Hur påverkar födelseår..”

  • Lena » Fredags Feng Shui:  ”Vad glad jag blir! Jag har hittat din fina blogg! Bra information och fina tips...”

Arkiv

Länkar

-

Etiketter