CRE8 vit ram

Fredags Feng Shui

November och kortare och mörkare dagar. Själv gillar jag årstidsväxlingarna och hösten. Men en del tycker att livet är lite extra tungt och trögt nu.

Så i helgen tänkte jag uppmuntra dig att fundera på om du uppskattar det ”lilla” i vardagen. Eller lever du för helgerna. Förhoppningsvis är det en bra blandning av båda.

Det jag vill att du reflekterar över är om du ”missar” något. Har du svårt att ta vara på de små, men ack så viktiga vardagsstunderna. De där stunderna där faktiskt livet händer. Visst behöver vi glitter, fest och glamour ibland. Visst är det härligt att ge sig själv ”extra allt” någon gång men den mesta tiden är ju de där stunderna i mellan. Så har du en bra och balanserad vardag eller tar du dig igenom veckorna med andan i halsen och med nöd och näppe. Eller tycker du kanske att vardagen suger. Du trivs inte med jobbet, du känner inte att du hinner med eller helt enkel inte orkar.

Vad beror det på?
Kan du förändra något i vardagen som gör att hela veckan känns bra?

 
Självklart måste man få ha mer eller mindre roliga, jobbiga eller tråkiga dagar. Men om det är fler av dessa dagar än de som man mår bra då kanske man får tänka i nya banor och göra något åt det. För livet pågår ju varje dag oavsett årstid eller veckodag. Har du några ”må bra” tips i vardagen? Dela gärna med dig.

Ha en fin fredag!
Kram Pernilla

Etiketter: fredagsfengshui

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln