CRE8 vit ram

Dags för "nytt" kontor...

Väldigt mycket att göra både hemma och på företaget. Projekten avlöser varandra, nya kunder, nya uppdrag och jag trivs som fisken i vatten. Nästa vecka lämnar jag mitt kontor på Designgården och ”flyttar” hem igen. Jag trivs helt enkelt bäst på mitt hemmakontor. Jag är kreativare, lyckligare och effektivare. Ibland måste man testa, prova och känna efter. För att veta vilket som passar bäst. För att sedan fatta beslut och tänka om och göra om. Självklart passar jag på att göra om lite hemma för att få i ny energi och få en härlig nystart inför nästa år.

Kram Pernilla

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln