CRE8 vit ram

Fredags Feng Shui

Fredags Feng Shui: Denna helgen tänkte jag uppmuntra dig till att rensa "den där lådan". Den där lådan som alltid fylls med lite av varje. Det där lådan, där man lägger det som man inte riktigt vet var man ska lägga eller där man lägger lite allt möjligt, så länge...

Du kanske bara har en liten sådan låda. Eller så har du en riktigt stor eller flera stycken. Oavsett så ta och rensa ut och släng. Sortera och lägg rätt sak på rätt plats. Fundera på varför hamnar det alltid saker där. Det finns kanske ett behov av bättre förvaring just där och ett bättre sätt att förvara och spara det där sakerna.

Själv har jag ett par sådana lådor. Jag har en i hallen, en i köket och en på kontoret. Det kan se rätt snyggt ut precis när jag gjort den där rensningen men sedan så samlas det nya saker där. Jag har kommit fram till och bestämt att jag behöver och får ha några sådana lådor. De är ganska små så jag kan inte fylla dem för mycket. Det funkar bra för mig för vissa saker (tycker jag) är det svårt att hitta en bra plats för. För mig är det viktigast att jag vet var jag har saken och att den inte försvinner. Självklart hade det bästa varit att slippa de där lådorna men de fyller sin funktion för mig så därför låter jag dem vara kvar. Känner du igen dig? Hur gör du? Dela gärna med av din tips och tankar.

Ha en fin fredag.
Kram Pernilla

Etiketter: fredagsfengshui

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln