CRE8 vit ram

Sommarprojekt

Inne råder tillfälliga lösningar och förvaring under tiden som vi renoverar och förnyar i kök och badrum. Det är lite stökigt och bökigt men bara tillfälligt. 

Gillar den kreativa processen att utgå från det vi har men att förbättra och förändra så att det passar vår familjs behov nu och framåt. Det är alltid lättare när man inte behöver ta hänsyn till befintliga lösningar men samtidigt känns det som slöseri både med tid och pengar när det går att behålla exempelvis som i vårt fall kakel och klinkers. När vi byggde vårt hus för snart 15 år sedan var vi noga med att välja klassiska färger och former. Det svarta och vita kaklet och klinkern tycker vi fortfarande om.  Men de vita badrumsmöblerna och tvättställ samt blandare behöver bytas. 

Skönt att passa på att rensa och städa de där utrymmena som gärna glöms bort eller är svåråtkomliga. Och väldigt skönt att kunna gå ut i trädgården när man behöver ta en paus. 

Lovar att återkomma med bilder lite längre fram på vårt "nya" badrum.

Ha en fin dag.
Kram Pernilla

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln