CRE8 vit ram

Juli månad

Juli månad bjöd på härligt sommarväder med både värmeböljor och skyfall med åska. Hemma har vi hunnit med en hel del inredningsprojekt och i trädgården har vi bara njutit. Vi har tillbringat semestertid i vår dynstuga i Mellbystrand och tagit hand om oss själva.

Jag har påbörjat några nya kapitel i livet med bland annat ny kunskap inom Qigong och i slutet av Augusti ska jag på min första utbildning till instruktör/tränare för Friskis & Svettis. Det känns som om ödet vill att jag ska fortsätta hjälpa andra att må bra inte bara i sina hem & trädgård utan också i kroppen och knoppen. Känner mig tacksam, lite modig och väldigt förväntansfull.

Varmt välkommen Augusti.
Kram Pernilla

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln