CRE8 vit ram

Fredags Feng Shui

Idag har jag tänkt och funderat. Vad ska jag skriva för inspirerande ord till er.

Vad skulle jag vilja ge er och skicka med er.

Kommer inte på något bra.
Raderar och skriver om.
Lägger ifrån mig telefonen.

Kommer på att kanske är just det här vad ni behöver läsa idag. Att ibland har man helt enkelt ingen kreativitet eller lust. Det bara är så.. oavsett om det är fredag eller någon annan dag. Kanske beror det på att jag har semester. Hjärna vilar. Jag går på lågvarv och har det lugnt och skönt. Tankarna är någon annanstans. Precis där de ska vara. Jag kommer fram till att idag behöver jag vara ledig även från dagens Fredags Feng Shui.

Så jag hoppas att ni får en fin fredag och njuter av helgen.
Kram Pernilla

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln