CRE8 vit ram

Fredags Feng Shui

När är det egentligen bäst sommar och semesterväder...

Att titta på väderprognoser och försöka planera efter vilket väder det ska bli känner nog många igen sig i. Vi vill helst att det ska vara "fint" väder så att vi kan vara ute och njuta av den härliga svenska sommaren. Det ska vara lagom varmt men gärna mycket sol. Sedan får det ju gärna regna på nätterna så att det inte blir för torrt. Bor man vid havet eller någon sjö så vill man ju att det ska vara skönt att bada också. 

Man vill inte behöva vara inne när det är härligt väder ute och när det är sämre väder vill man passa på och göra saker inne eller "hitta på något". En del kan bli lite stressade och irriterade över "dåligt" väder. 

Jag tror de flesta av oss gillar och mår bra när det är omväxlande varma och soliga dagar och några mulna eller regniga. Det blir bra balans och vi kopplar av på olika sätt. När det har varit varmt och torrt länge så längtar vi efter ett rejält och uppfriskande regn. Och när solen och värmen äntligen kommer efter en sval och regnig period så känner vi oss pigga och fulla av energi igen och njuter av att kunna sitta ute. 

Oavsett vilket väder du föredrar eller har idag försök att göra det bästa av denna dagen. Den kommer ju liksom inte tillbaka. Själv ska jag passa på att "städa" lite i trädgården och njuta av en go fika. Jag ska rensa några köksskåp och lägga mig i dagbädden och läsa några kapitel i en bok. Sedan får vi se vad det blir för väder ikväll... just nu är det mulet.

Ha en fin fredag!
Kram Pernilla

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln