CRE8 vit ram

Fredags Feng Shui

Idag blir det en uppdaterad ”favorit i repris” eller välbehövlig påminnelse. 

En del av er har kanske semester eller så ska ni snart ha. I helgen skulle jag vilja uppmuntra dig att ta 1 timmes paus för att "rensa i röran" eller rättare sagt rensa i röriga tankar. Att du bokar in 1 timme som du lägger dig raklång på något lugnt och bekvämt ställe. Du bara ligger där i 1 timme utan att göra någonting och utan att bli störd. Om du tror att du kommer att somna så ställ en klocka men stäng av "pling och plong" från mobilen mm. Har du svårt att koppla av kan det hjälpa med lugnande musik. Se det som meditation, vila, rensning eller städning. Försök att tömma hjärnan på tankar, problem och måsten. Försök att släppa taget om jobbiga saker. Se det som en feng shui rensning i sinnet. Låt negativa tankar fladdra förbi och låt sköna positiva tankar få stanna kvar en stund. 

Ta det lite lugnt en stund efteråt. Drick något gott - kallt eller varmt. Fundera på hur det känns i kroppen och knoppen. Kanske har du fått en massa energi eller så är du lite trött och seg. Tillåt dina sinnen att få komma tillbaka i sin takt. Kanske vill du skriva ner några tankar.

Ha en fin fredag!
Kram Pernilla

Etiketter: fredagsfengshui

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln