CRE8 vit ram

Första steget...

Jag har idag påbörjat en lång och spännande resa. Jag har haft min första qigong lektion. Tillfälligheter eller ödet. Ibland stämmer det bara och vägar möts. 

Det är bara jag och min mästare. Han ser fram emot att få lära ut och jag ser fram emot att få lära. Det kommer att ta tid. Men det får det göra. Det är svårt. Jag har ju aldrig gjort det här förut. Jag har saker att öva på, träna på och fundera på. Jag ska lära mig att andas, stå, sitta och gå. Jag har fått i uppgift att leta upp ”mitt träd”. Det kommer också att ta tid och jag kommer att få prova mig fram... säger han.

Så småningom, jag vet inte när eller om, så hoppas jag att få dela med mig även av denna kunskapen på något sätt men det får komma sen. Jag vill utveckla och kunna hjälpa fler att må bra. Inte bara i sina hem eller trädgård, utan även i kroppen och själen. För mig hänger det ihop. Feng Shui & Qigong. Energier & flöden.

Detta är ännu en pusselbit eller kapitel i mitt liv. Jag har ingen aning om hur lång denna resa kommer att bli. För jag har bara tagit mitt första lilla men så viktiga steg idag och det känns så bra.

Hoppas att du vill följa med mig på min resa...

Kram Pernilla

Etiketter: nya vanor qigong

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln