CRE8 vit ram

Fredags Feng Shui

Längtar du hem eller hemifrån?

Långfredag och påskhelg med ledighet. Många passar på att besöka släkt och vänner. Man åker kanske till sommarhuset eller är iväg på semesterresa. Eller så är man "bara" hemma. Pysslar i trädgården. Förbereder varmare dagar och längre kvällar. Kanske får man besök och nattgäster eller så är man själv.

Längtar du efter att vara hemma eller längtar du efter att få resa bort?

Många har svårare för att koppla av hemma. Man ser och känner att man borde och måste. Är man borta känner man sig mera ledig. Vare sig man vill vara aktiv eller vila.

Eller så föredrar du att vara hemma. Det är där du hittar lugn och ro och får kraft och energi. Du älskar kanske att bjuda hem vänner. Eller så älskar du att vara själv eller med din närmaste familj.

En del tycker att det är skönt att planera och strukturera sin ledighet. De älskar att planera och ha något att se fram emot. Då kan de koppla av. Andra vill ta dagen som den kommer. Känner att det är att vara ledig... att inte ha något planerat. Att inte bestämma i förväg hur dagen ska bli.

Det kan vara lite svårt om man vill olika. Om man har olika behov. Då får man kanske dela upp tiden. Lite hemma och lite borta. Lite planerat och lite oplanerat. Så att alla får sin del.

Lyssna in och känn efter vad du behöver denna påskhelg. Har ni redan mycket inbokat försök att hitta några stunder utan planer och aktiviteter. Har ni inget planerat kanske ni ska passa på och göra "det där" som ni aldrig får för er att göra.

Hoppas ni får en härlig påskhelg oavsett - om ni är hemma eller borta. 
Ha en fin fredag!

Kram Pernilla

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln