CRE8 vit ram

Snart Påskledig

Skärtorsdag i dag och strålande sol med lite varmare vindar. Har jobbat med en hel del marknadsföringsuppdrag och finlirar på min trädgårdskurs som jag ska ha nästa lördag i Båstad. Ska bli så himla kul. Det har varit en hektisk vecka och så här kommer lite gott och blandat. 

I måndags - den 15 april var det exakt 3 år sedan jag skrev min första Fredags Feng Shui. Jag hade inte haft mitt IG konto speciellt länge och var nybörjare på det här med inlägg, vad och hur man skulle skriva. Men ganska snabbt kände jag att jag ville inspirera och dela med mig lite mer. Förmedla tankar och funderingar. Ge er något att reflektera över och förhoppningsvis ge er styrka, motivation och inspiration till att: Skapa ordning, förändring och framgång. Som också är mitt företags ledord och värdeord. Så ett stort och ödmjukt tack och massor av kärlek till alla er som följt och följer mig. Som kommenterar och delar med er och som fortsätter att gilla. Tack för att ni fick mig att göra min första bok och tack till alla er som har köpt den. Utan er hade det inte funnits någon Fredags Feng Shui. 


Det har varit riktigt härligt vårväder. Dock lite kalla vindar, vilket gav mig en hemsk nackspärr tidigare i veckan. För varje dag blir det grönare och skönare. Försöker att hinna med trädgården på kvällarna och njuter för fullt. Försöker också att hitta tid och skrivlust för att bli klar med min trädgårdbok om Feng Shui. Vill dock att den ska bli "perfekt" och kommer på mig själv att ändra och ändra. Får nog bestämma mig för att bara köra på snart... så att den förhoppningsvis kommer ut innan sommaren.


Har hunnit att påskpynta lite... med betoning på liiiite inför helgen. Några prydnadsägg, kvistar och fjädrar lite här och var får räcka. Vill helst bara vara ute så inne är inte så prioriterat just nu.

Har dock några inomhus projekt som behöver tas tag i. Men det kan vänta tills det kommer någon mulen dag.


Har suttit här och jobbat idag. Jodå sämre hemma kontor kan man ha :-)
Älskar att sitta ute och jobba när det går och bästa inspirationen till kreativa projekt. 

Imorgon blir det en ny Fredags Feng Shui.

Ha en fin Skärtorsdag.
Kram Pernilla

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln