CRE8 vit ram

Bra start på dagen och veckan.

Måndag och ny vecka. Vaknade till det här vädret och bestämde mig för att komma ut... snabbt! 

Efter en kort runda i trädgården  och en "gul godmorgon smoothie" ville jag inte gå in igen, så jag hoppade i träningskläderna och gick en rask promenad ner till Båstad hamn för att sedan följa havet en bit bort.

Har länge försökt att få in ett träningspass på morgonen men min kropp är inte riktigt "på humör" för det, så raska promenader passar mig perfekt... än så länge.

Att gå utmed vatten är extra rogivande och ger mycket ny energi. 

Att promenera direkt på morgon ser jag också som ett  slags morgonmöte. Ett morgonmöte med mig själv där jag planerar veckan, löser eventuella problem, kommer på nya kreativa idéer och laddar inför en ny dag. Jag bestämmer mig för att prioritera och planera in så många morgonpromenader som är möjlig framöver. Det är verkligen en riktigt bra start på dagen och efter en snabb dusch när jag är tillbaka, så smakar det extra gott med frukost och en kopp kaffe innan det är dags att sätta igång med dagens arbete.

Ha en fin start på veckan!
Kram Pernilla

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln