CRE8 vit ram

Färger i trädgården

Jag har fortfarande inte köpt några penséer... kan inte riktigt bestämma mig för vilken färg jag behöver eller dras till. Kanske blir det olika färger för att förstärka varje baguaområde. Vi får se. Älskar den här tiden när man får gå och känna in, fundera och planera vad man ska plantera i sina krukor. Botanisera hos plantskolorna och börja sätta färg på sin trädgård. (Bild från förra våren.)

Förra året drogs jag mycket till blått och lila i trädgården. Vilka färger dras du till?

Enligt Feng Shui förknippas blått med framgång, arbete och stabilitet för företag. Blått lindrar stress och spänningar samt smärta. Man sover gott i ett blått rum och blått lugnar överaktiva barn. Känner du dig låg på energi ska du undvika blått då den kan göra dig mer sorgsen och nedstämd.

Lila är som blått lugnande och förknippas med intuition, disciplin och självbehärskning. Människor som klär sig i lila är ofta artistiska, inspirerande och hoppfulla. Man ska använda lila i måttlig mängd då den är kraftfull och den passar mycket bra i meditationsrum.

Ha fin helg!
Kram Pernilla

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln