CRE8 vit ram

Före och efter.

Idag bjuder jag på en enkel Feng Shui analys och före och efter (bilder från förra året)

✔️Före: Cafegruppen har tappat lite färg och hela bilden känns ganska grå och det blir för mycket metall element (runda former, vitt och ljusa pasteller, föremål av metall). Det kändes också lite ”torrt” och kalt. Gruppen står i kraft position men vi är fyra i familjen och alla vill få plats.


✔️Efter: Jag valde att fräscha upp och måla gruppen svart (vatten elementet) och kompletterad med ett bord och två stolar till.

Jag vände stolarna och skapade kraftposition med krukor och lite högre växter. Här sitter man inte så länge så det måste inte vara en hel vägg.

Den terrakottafärgade krukan gjorde platsen lite varmare (jord elementet). På bordet ställer jag fram och tänder fler ljuslyktor (eld elementet) när det blir mörkt.


Se också skillnaden, med och utan att man ser de gröna växterna på ”före” bilden. Grönt ger alltid den där friska och fräscha känslan som gör att det blir fin balans. Små förändringar som gör stor skillnad.

Ha en fin dag.
Kram Pernilla

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln