CRE8 vit ram

Fredags Feng Shui

I helgen skulle jag vilja uppmuntra dig till av avsluta något som du inte behöver eller vill ha längre. Det kan vara en prenumeration på något. Ett abonnemang eller ett medlemskap som du inte längre vill betala för eller ger dig något.

Det brukar inte ta så lång tid att teckna ett avtal eller tacka ja till något men det kan vara desto svårare att avsluta och säga upp något. Därför tror jag att vi skjuter upp detta lite för länge och medvetet eller omedvetet så tar det energi och kanske kostar dig onödiga pengar. Har du flera saker som du borde säga upp eller avsluta - börja med att skriva ner en lista och prioritera. Många saker går enkelt att säga upp via företags hemsidor eller kundtjänst. Börja bocka av så många som du kan, orkar och hinner i helgen. Jag lovar att du kommer att känna dig duktig, befriad och få ny kraft när det är gjort!

Ha en fin fredag!
Kram Pernilla

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln