CRE8 vit ram

Fredags Feng Shui

För mycket att göra, lösa trådar och svårt att veta - i vilken ände ska jag börja? Vad kan jag göra?

När man inreder och arrangerar enligt feng shui är det oftast bäst att hålla ihop saker på ett fat, en bricka eller något annat. När man möblerar vill man gärna ställa och hålla ihop möblerna på en matta eller ställa ihop i en grupp. 

Mitt tips idag är att tänka likadant när det gäller saker som ska göras och utföras. Framförallt när man har lite för mycket att göra och tänka på.

Nu menar jag inte att du ska ställa dig på en matta eller en bricka utan ta fram ritblocket igen och rita en box, låda eller fyrkant. 

Välj sedan att placera det som behöver/kan göras inuti din "låda". Det som kan göras senare eller som inte behöver göras just nu placerar du utanför. 

Fyll bara på boxen med det som du kan påverka och göra NU. Övriga tankar och funderingar lämnar du utanför. Se det som en "actionbox" i stället för en "tankebubbla". Kanske behöver du göra flera boxar med olika tidsperspektiv men lura dig inte att göra för många och för stora. Det viktigaste är att du separerar det som du KAN göra nu och det som du inte kan påverka just nu. På så sett blir det lättare att överblicka det som du kan göra och inte göra. Har du väldigt många tankar så kanske du behöver göra en tankebubbla också och skriva ner dem där så länge. Lycka till!

Ha en fin fredag.
Kram Pernilla
Etiketter: fredagsfengshui

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln