CRE8 2019 orange vit org web

Måndag... igen!

Måndag och dags att börja med den tredje goda vanan. 

Känner mig jättenöjd än så länge över mina små men betydelsefulla förändringar. Tänder ljus, dricker morgonkaffe och funderar och planerar veckans projekt. Känner mig lite splittrad och har lite för många "projekt" som jag vill sätta igång. Men behöver blir klar och avsluta några saker innan skrivbordet kan fyllas med nya idéer. Har också några saker som behöver avslutas mentalt... som ligger och gnager och skaver lite. Men som behöver funderas och reflekteras över. Så att jag kommer till ett avslut eller en nystart. Rensar och rensar... det får bli en kopp kaffe till.

Ha en fin start på veckan!
Kram Pernilla

Etiketter: nya vanor

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Margareta » Konsten att städa:  ”What?! Finns det en serie på Netflix om detta??! Den vill jag hitta!”

  • Margareta » Boosta hälsan:  ”Hej :) Får bli affär´n på vägen hem. Bra att få en påminnelse. Oftast gör man de..”

  • Barbro » Rensa, rensa, rensa...:  ”Älskar det ! :) Har genomfört flera småprojekt nu i januari. Fler ska det bli. ”

  • Marlene Stridh » Fredags Feng Shui:  ”Så klockrent, jag älskar min nya arbetsplats men jag har en mamutstor tidstjuv. ..”

  • Karla » Fredags Feng Shui:  ”Hej, Jag har själv en firma i Tyskland och är också inredare och Feng Shui kons..”

Bloggarkiv

Etikettmoln