CRE8 vit ram

Måndag... igen!

Måndag och dags att börja med den tredje goda vanan. 

Känner mig jättenöjd än så länge över mina små men betydelsefulla förändringar. Tänder ljus, dricker morgonkaffe och funderar och planerar veckans projekt. Känner mig lite splittrad och har lite för många "projekt" som jag vill sätta igång. Men behöver blir klar och avsluta några saker innan skrivbordet kan fyllas med nya idéer. Har också några saker som behöver avslutas mentalt... som ligger och gnager och skaver lite. Men som behöver funderas och reflekteras över. Så att jag kommer till ett avslut eller en nystart. Rensar och rensar... det får bli en kopp kaffe till.

Ha en fin start på veckan!
Kram Pernilla

Etiketter: nya vanor

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln