CRE8 2019 orange vit org web

Rensa, rensa, rensa...

Känner ett enorm behov av att rensa. 

Behöver fria och tomma ytor. Andas och överblicka. Ha koll och struktur. Jag vill ha det enkelt och ”lättstädat”. Längtar efter få men fina saker. Saker som får mig att må bra och kläder som får mig att känna mig glad.

Har som mål att fylla några kassar med kläder som ”bara” hänger och saker som ”bara” förvaras. Det är bättre att de kommer till användning i någon annans hem eller garderob. Saker och kläder ska användas och uppskattas.

DET är att skapa Feng Shui för mig eller som jag uttrycker det ~ CRE8 Feng Shui.

Ha en fin dag/kram Pernilla

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

  • Barbro » Nytt plank och trädäck.:  ”Alltid lika kul med före/efter-bilder. Blev (självklart) bra! :)”

  • Margareta » Konsten att städa:  ”What?! Finns det en serie på Netflix om detta??! Den vill jag hitta!”

Bloggarkiv

Etikettmoln