CRE8 2019 orange vit org web

Rensa, rensa, rensa...

Känner ett enorm behov av att rensa. 

Behöver fria och tomma ytor. Andas och överblicka. Ha koll och struktur. Jag vill ha det enkelt och ”lättstädat”. Längtar efter få men fina saker. Saker som får mig att må bra och kläder som får mig att känna mig glad.

Har som mål att fylla några kassar med kläder som ”bara” hänger och saker som ”bara” förvaras. Det är bättre att de kommer till användning i någon annans hem eller garderob. Saker och kläder ska användas och uppskattas.

DET är att skapa Feng Shui för mig eller som jag uttrycker det ~ CRE8 Feng Shui.

Ha en fin dag/kram Pernilla

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Margareta » Konsten att städa:  ”What?! Finns det en serie på Netflix om detta??! Den vill jag hitta!”

  • Margareta » Boosta hälsan:  ”Hej :) Får bli affär´n på vägen hem. Bra att få en påminnelse. Oftast gör man de..”

  • Barbro » Rensa, rensa, rensa...:  ”Älskar det ! :) Har genomfört flera småprojekt nu i januari. Fler ska det bli. ”

  • Marlene Stridh » Fredags Feng Shui:  ”Så klockrent, jag älskar min nya arbetsplats men jag har en mamutstor tidstjuv. ..”

  • Karla » Fredags Feng Shui:  ”Hej, Jag har själv en firma i Tyskland och är också inredare och Feng Shui kons..”

Bloggarkiv

Etikettmoln