CRE8 2019 orange vit org web

Dags för nya goda vanor

Godmorgonsol i vardagsrummet.
Måndag och tillbaka till vardagenSitter med kalendern och planerar och funderar. 

Har en ganska hektisk tid framför mig. Mycket inbokat i kalendern och deadlines att hålla. Har ett par saker som jag skulle vilja förändra. Det handlar mest om att få in några nya rutiner. Sådant som jag skulle vilja göra, lägga till och prioritera för att må bra. Saker som jag lätt ”glömmer bort” när jag har mycket att göra. Kanske ska börja med en ny god vana varje vecka i en månad. Små enklare förändringar... som gör mycket tillsammans.

Ja - så får det bli!

Så en ny god vana varje vecka i 1 månad. Då blir det fyra nya goda vanor på en månad. Någon mer som behöver några förändringar i vardagen? Dela gärna med dig.

Ha en fin start på veckan!
Kram Pernilla

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln