CRE8 vit ram

Fredags Feng Shui

Årets första Fredags Feng Shui handlar om ditt livspusslet.

Nytt år och nya möjligheter. Oskrivna blad och dags för nya tag... Visst är det så att ett nytt år är en perfekt tid och anledning till att ta tag i saker. Göra förändringar och sätta upp nya mål. Eller så är tajmingen inte alls bra. Du kanske har fullt upp med att hinna med det du ska. Eller så har du ingen motivation och behöver inga fler peppande ord.

Så... hur ser ditt livspussel ut just nu. Har du några få men stora bitar eller många små. Saknas det bitar eller har du allting snyggt och prydligt "i din kartong". Behöver du börja med att lägga ut alla bitarna och vända dem till "rätt" håll. Eller har du kanske redan lagt klart ditt pussel.

Fundera på hur du vill att ditt pussel ska se ut framöver. Rita gärna på ett papper. Skriv på pusselbitarna vad de representarera och fundera på hur stora de är i förhållande till varandra. Passar de ihop? Är det för svårt och omständigt? Kanske kommer du på att du vill börja på ett nytt pussel eller lägga till bitar. Har du ett pussel med för många bitar som aldrig blir klart eller har du ett för enkelt som gör dig "uttråkad" och inte känns så utmanande?

Själv ska jag göra ett nytt men återanvända många bitar. Så blir det ju hållbart också. 
Lycka till med pusslandet!

Ha en fin fredag.
Kram Pernilla

Etiketter: fredagsfengshui

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln