CRE8 vit ram

Lucka 24

Lucka 24:
JULAFTON och sista luckan i denna julkalender. Hemma hos oss inleder alltid julafton med att vi vuxna går upp lite tidigare och tänder en brasa och förbereder frukosten. Sedan väcker vi tonåringarna som kollar julstrumporna och öppnar några små paket. Efter det på med julmusik HÖGT och vi och äter en låååång frukost. Sedan är det dags för vår traditionella ishockey turneringen. Japp - då rensar vi köksbordet och vi gör plats för vårt gamla slitna och välanvända ishockeyspel.

Det där med traditioner kan man fundera på hur viktiga de är. För mig är det viktigaste att man gillar sina traditioner så att det inte blir "traaadigationer". Det ska ju vara något som man VILL göra och inte MÅSTE göra. Givetvis måste man kompromissa ibland. 

Oavsett om ni har traditioner eller inte så hoppas jag att du får en fin jul. En fridfull eller fartfylld jul beroende på vad du gillar. Jag hoppas att du får vara tillsammans med nära och kära eller själv om du föredrar det. Får fira med de som du tycker om och de som tycker om dig. Att du får njuta av ett varmt hem, god mat och dryck eller vad som är mysigt för dig. Har du det tufft så ta hand om dig. Kanske är det första julen utan någon. Livet består av fler dagar än julafton. Det är ingen katastrof om allt inte blir som du har tänkt dig. Det kommer fler dagar och tillfällen.

Med detta önskar jag dig en riktigt God Jul.
Kram Pernilla

Etiketter: julkalender jul

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln