CRE8 2019 orange vit org web

Lucka 22

Lucka 22:
Sista helgen innan jul och nu märks det att julhandeln och butikerna har fullt upp. En del är stressade och irriterade. Kanske trötta men samtidigt förväntansfulla och många längtar efter ledighet tillsammans med familj och vänner.

Mitt råd och Feng Shui tips idag är att försöka komma ut i naturen under helgen. En långpromenad i skogen eller vid havet. Eller i någon park. Det viktigaste är att ta en stund och landa lite - komma bort från all julrush och intryck. Låta kroppen och knoppen bara vara en stund utan att tänka på inköp eller förberedelser. 
Det är bättre att du tar kort runda än ingen alls och jag lovar att du kommer att känna skillnad efteråt och du har fått ny energi till att fortsätta med julbestyren.

Ha en härlig dag.
Kram Pernilla

Etiketter: julkalender jul

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln