CRE8 2019 orange vit org web

Lucka 13

Lucka 13:
Idag tänkte jag tipsa om några chi höjare. Saker som aktiverar, stabiliserar eller förstärker chi på olika sätt. Som ger ett hem energi och liv.

  • Ljus - Levande ljus, tända lampor, dagsljuset som kommer in från våra fönster.
  • Växter - Blommor, buketter, gröna växter osv. Det viktiga är att de är friska och fräscha. Vissna blommor och växter ger stagnerad chi och det vill vi ju inte ha.
  • Ljud - Musik (som man tycker om), skratt eller vindspel. Ljud som man blir stressad av eller upplevs som störande bör man åtgärda. Spela gärna hög musik i rum som du inte använder så ofta för att sätta fart på chi.
  • Speglar - Det kan vara lite svårt ibland att placerar speglar rätt. Tänk på att sätta dem på "rätt" höjd. Sätt aldrig två speglar mitt emot varandra. Det är också obehagligt att mötas av en spegel/spegelbild när man går in i ett rum eller hus. Tänk på att det som syns i spegeln blir dubbelt. Exempelvis sätter du en bukett blommor framför en spegel blir blommorna dubbelt så många. Sätter du en överbelamrad hylla mitt i emot så ser det dubbelt så rörigt ut. 
  • Symboler - Använd saker som symboliserar något för att förstärka. Kanske en fin och "exklusiv" sak för att symbolisera rikedom. Se dig omkring hemma och fundera på vad ditt hem symboliserar. Vilka bor där?
Det var några enkla förslag, hoppas att du blivit inspirerad.
Önskar dig en härlig dag och fin Lucia.
Kram Pernilla

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln