CRE8 vit ram

Lucka 5

Lucka 5:
Drömmer du som jag om en vit jul...
Metall elementet återfinns i vitt, pastellfärger, silver och guld. Den runda formen samt cirklar och ovaler. I metall föremål som exempelvis ett par silver ljusstakar. Kom ihåg att har du mycket vitt/snö ute så fyll på med jord elementet för att det inte ska kännas för "kallt" inne. Har du en "grön/brun" jul ute så kan du använda mera vitt och metall inne.

Metall elementet gör dig koncentrerad, hjälper dig att fatta beslut och gör dig "klar i huvudet". Kanske något du behöver för att du ska bli färdig med dina arbetsuppgifter innan jul. För mycket kan göra att du har svårt för att kompromissa och du kan uppleva att du går i "cirklar" och har svårt att byta åsikt eller riktning i livet. Balansera med växter, svart, glas och trä saker. 

Känner du att du har svårt för att fatta beslut och känner dig okoncentrerad inför julen så öka på med metall elementet. Du kanske ska sätta upp vita julgardiner i år, välja vita julblommor och fylla granen med silverkulor.

Kram Pernilla

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln