CRE8 vit ram

Lucka 4

Lucka 4:
Eld elementet hittar du i allt ljus, ljusslingor, tända ljus och tända lampor. Det finns i allt som kommer från djur som päls, ull och fjädrar. Trianglar, pyramider och konformer. Starka röda, orange och gula färger. 

Bildtext: Jag har inte mycket av den röda färgen denna julen. Jag föredrar desto fler ljusslingor och tända ljus istället. Kanske beror det på att jag har haft en hektisk höst och behöver väldigt lite av eld elementet. Har man som jag en hel del svart och mörkt grått (vatten elementet) kan det vara lite svårt att bara plocka in det röda utan att det "kolliderar och kontrollerar". Ett tips är att välja röda toner som går mer mot rost eller vinrött, färger med mera svärta i. Då närmar sig färgen mera jord elemetet som lugnar ner eld. Jag använder också gärna ull plädar och "fuskpäls" som också ger eld utan att använda den röda färgen. 
 

Gillar du att julpynta i rött? För lite av eld elementet kan göra dig omotiverad, du kan känna brist på värme och entusiasm. Har du för mycket kan du  bli otålig, aggressiv och överambitiös. Under december kan du överdosera med eld om du inte är superstressad. Vi behöver yang energin under den mörka yin årstiden. Övrig tid på året ska man vara lite försiktigare med eld elementet. Har du svårt för rött kan du använda fuskpäls, kuddar av ull och djurmotiv. Tänd levande ljus och använd ljusslingor för att värma och tända upp både ute och inne.

Eld elementet tillhör bagua området för Framgång. Så vill du avsluta året på topp - förstärk med lite extra eld! 

Kram Pernilla

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln