CRE8 2019 orange vit org web

Dags för årets julkalender

Varmt välkomna alla nya och gamla följare. Idag kör jag igång CRE8 Feng Shui Julkalender. I år har jag haft en extra hektisk höst och hade först inte tänk köra någon julkalender. Så denna gången blir det ”uppdaterade favoriter i repris” och jag hoppas ni ser det som bra och inspirerande repetition. Det blir en ny lucka varje dag ända fram till julafton, med Feng Shui tips & inredningsinspiration. Hoppas att ni vill hänga med.
Kram Pernilla

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Margareta » Konsten att städa:  ”What?! Finns det en serie på Netflix om detta??! Den vill jag hitta!”

  • Margareta » Boosta hälsan:  ”Hej :) Får bli affär´n på vägen hem. Bra att få en påminnelse. Oftast gör man de..”

  • Barbro » Rensa, rensa, rensa...:  ”Älskar det ! :) Har genomfört flera småprojekt nu i januari. Fler ska det bli. ”

  • Marlene Stridh » Fredags Feng Shui:  ”Så klockrent, jag älskar min nya arbetsplats men jag har en mamutstor tidstjuv. ..”

  • Karla » Fredags Feng Shui:  ”Hej, Jag har själv en firma i Tyskland och är också inredare och Feng Shui kons..”

Bloggarkiv

Etikettmoln