CRE8 2019 orange vit org web

Dags för årets julkalender

Varmt välkomna alla nya och gamla följare. Idag kör jag igång CRE8 Feng Shui Julkalender. I år har jag haft en extra hektisk höst och hade först inte tänk köra någon julkalender. Så denna gången blir det ”uppdaterade favoriter i repris” och jag hoppas ni ser det som bra och inspirerande repetition. Det blir en ny lucka varje dag ända fram till julafton, med Feng Shui tips & inredningsinspiration. Hoppas att ni vill hänga med.
Kram Pernilla

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

  • Barbro » Nytt plank och trädäck.:  ”Alltid lika kul med före/efter-bilder. Blev (självklart) bra! :)”

  • Margareta » Konsten att städa:  ”What?! Finns det en serie på Netflix om detta??! Den vill jag hitta!”

Bloggarkiv

Etikettmoln