CRE8 vit ram

Fredags Feng Shui

Fredag igen och i dag vill jag motivera dig till att göra en lista över: Vad är du BRA eller BÄST på? Vad är du NÖJD eller STOLT över? Dina absoluta topp 5! Eller varför inte en topp 10 lista!

Skriv ner dem och gör verkligen en riktig lista på dina topp 5 eller 10 eller om du vill skriva ännu fler. Håll inte tillbaka och tänk verkligen till. Förminska inte dig själv utan lyft dig själv. Var ärlig, våga vara lite "kaxig" och inte för ödmjuk. Hur skulle du "sälja in dig själv"? 

Listan ska inte läggas ut på Facebook eller Instagram. Den ska inte visas på jobbet, i klassen eller hemma. Nej det är DIN lista - bara för dig. En lista som du kan läsa när du behöver peppa och påminna dig själv. När du vill ge dig själv en klapp på axeln eller en spark i baken.

1. 
2.
3.
4.
5.

Hur min lista ser ut? Det behåller jag för mig själv. Men jag lovar att den är peppande och får mig att känna mig starkare och modigare när det behövs. Lycka till med DIN lista.

Ha en fin fredag!
Kram Pernilla

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln