CRE8 2019 orange vit org web

Fredags Feng Shui

Fredag igen och i dag vill jag motivera dig till att göra en lista över: Vad är du BRA eller BÄST på? Vad är du NÖJD eller STOLT över? Dina absoluta topp 5! Eller varför inte en topp 10 lista!

Skriv ner dem och gör verkligen en riktig lista på dina topp 5 eller 10 eller om du vill skriva ännu fler. Håll inte tillbaka och tänk verkligen till. Förminska inte dig själv utan lyft dig själv. Var ärlig, våga vara lite "kaxig" och inte för ödmjuk. Hur skulle du "sälja in dig själv"? 

Listan ska inte läggas ut på Facebook eller Instagram. Den ska inte visas på jobbet, i klassen eller hemma. Nej det är DIN lista - bara för dig. En lista som du kan läsa när du behöver peppa och påminna dig själv. När du vill ge dig själv en klapp på axeln eller en spark i baken.

1. 
2.
3.
4.
5.

Hur min lista ser ut? Det behåller jag för mig själv. Men jag lovar att den är peppande och får mig att känna mig starkare och modigare när det behövs. Lycka till med DIN lista.

Ha en fin fredag!
Kram Pernilla

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Margareta » Konsten att städa:  ”What?! Finns det en serie på Netflix om detta??! Den vill jag hitta!”

  • Margareta » Boosta hälsan:  ”Hej :) Får bli affär´n på vägen hem. Bra att få en påminnelse. Oftast gör man de..”

  • Barbro » Rensa, rensa, rensa...:  ”Älskar det ! :) Har genomfört flera småprojekt nu i januari. Fler ska det bli. ”

  • Marlene Stridh » Fredags Feng Shui:  ”Så klockrent, jag älskar min nya arbetsplats men jag har en mamutstor tidstjuv. ..”

  • Karla » Fredags Feng Shui:  ”Hej, Jag har själv en firma i Tyskland och är också inredare och Feng Shui kons..”

Bloggarkiv

Etikettmoln