CRE8 vit ram

Fredags Feng Shui

Vilka är dina bästa och sämsta sidor? När visar du dem och är du medveten om dem?

Alla har vi bra och mindre bra sidor. Beroende på situation och miljö lockas de olika sidorna fram. En del människor och situationer får oss att vilja visa våra bästa sidor vilket i sin tur gör att vi mår bra, är glada och trivs. De får oss att känna att vi utvecklas, att vi växter som människor och vi känner oss uppskattade.

Andra situationer och människor triggar igång våra dåliga sidor. De kan få oss att känna oss utanför, värdelösa och betydelselösa. De kan få oss att känna oss stressade och frustrerade. Man kan få dåligt självförtroende och tappa lusten för saker. De kan till och med få oss att bli riktigt förbannande.

Fundera på vilka människor och vilka/vilket beteende som får dig att visa dina bästa sidor samt dina sämsta sidor. Fundera på varför? Kan du undvika situationer och beteende som får dig att må dåligt och kan du exponera dig mer för situationer och människor där du känner dig som bäst.

Självklart måste vi få ha både bra och dåliga sidor. Vi är människor med känslor och vi reagerar på olika situationer. Men om du känner att du övervägande visar dina sämsta sidor så ta dig en stund att fundera på varför och hur har det blivit så?

  • Kan DU göra något åt det?
  • Hur påverkar DU andra?
  • Får DU din omgivning att visa sina bästa eller sämsta sidor?
  • Kan DU få någon att visa sina bästa sidor?


Ha en fin fredag!
Kram Pernilla
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln