CRE8 2019 orange vit org web

Fredags Feng Shui

Fortfarande har vi varma och torra dagar i större delen av vårt avlånga land.  En del av er har kanske börjat att jobba igen efter semestern och vissa har fortfarande semester eller ska börja.

I helgen skulle jag vilja uppmuntra dig att ta 1 timmes paus för att "rensa i röran" eller rättare sagt rensa i röriga tankar. Att du bokar in 1 timme som du lägger dig raklång på något lugnt och bekvämt ställe. Du bara ligger där i 1 timme utan att göra någonting och utan att bli störd. Om du tror att du kommer att somna så ställ en klocka men stäng av "pling och plong" från mobilen mm. Se det som meditation, vila eller städning. Försök att tömma hjärnan på tankar, problem och måsten. Se det som en feng shui rensning i sinnet. Låt jobbiga tankar fladdra förbi och låt sköna positiva tankar få stanna kvar en stund. 

Ta det lite lugnt en stund efteråt. Drick något gott - kallt eller varmt. Fundera på hur det känns i kroppen och knoppen. Kanske har du fått en massa energi eller så är du lite trött och seg. Tillåt dina sinnen att få komma tillbaka i sin takt. 

Ha en fin fredag!
Kram Pernilla

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Margareta » Konsten att städa:  ”What?! Finns det en serie på Netflix om detta??! Den vill jag hitta!”

  • Margareta » Boosta hälsan:  ”Hej :) Får bli affär´n på vägen hem. Bra att få en påminnelse. Oftast gör man de..”

  • Barbro » Rensa, rensa, rensa...:  ”Älskar det ! :) Har genomfört flera småprojekt nu i januari. Fler ska det bli. ”

  • Marlene Stridh » Fredags Feng Shui:  ”Så klockrent, jag älskar min nya arbetsplats men jag har en mamutstor tidstjuv. ..”

  • Karla » Fredags Feng Shui:  ”Hej, Jag har själv en firma i Tyskland och är också inredare och Feng Shui kons..”

Bloggarkiv

Etikettmoln