CRE8 vit ram

Fredags Feng Shui

Hur har du det med sommarprojekten? Är du ledig eller jobbar du "hemma" istället?

Den här helgen vill jag att du reflekterar lite över dina "sommarprojekt". Tycker du att det är det bästa som finns eller känner du att det aldrig tar slut. Att fixa hemma i trädgården eller med sitt hem tycker många är tillfredsställande och roligt att hinna med under sommaren. Men ibland kan det helt enkelt bli för mycket och för stort. Det blir liksom aldrig klart och helt plötsligt känns det stressigt och inte alls så roligt som man hade tänkt sig. Visst är det skönt att hinna med dessa projekt under semestern men man kanske ska hinna med andra saker också. Att sitta och fika i flera timmar... att ligga på stranden en hel dag utan att titta på klockan. Att njuta och kanske somna till i en solstol i trädgården eller att bara sitta och prata natten lång med någon man tycker om.

Har man för mycket inbokat och planerat så blir ju det där aldrig av. Man är helt enkelt för trött eller känner att man inte har tid. Men att känna att man inte har tid... är det att ha semester. Är det inte just att ha tid för de där sakerna som är viktiga? Eller...?  

Fundera lite på du fördelar tiden under din semester.
Har du bra balans mellan "arbete" och "bara-vara-stunder"?
Om inte... kan du göra någon förändring?

Ha en fin fredag!
Kram Pernilla

Etiketter: fredagsfengshui

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln