CRE8 vit ram

Feng Shui i trädgården

I onsdags förra veckan hade jag besök av härliga Matilde Hall från Willab Garden i Båstad (ej sponsrat inlägg). Hon kom förbi och tittade på vår trädgård och vi spelade in ett podd avsnitt till deras fina trädgårdsinspiration på webben - Växthuspodden. Jättekul och premiär för mig att vara med i en podd men det gav verkligen mersmak.

Jag älskar att berätta och inspirera om Feng Shui och trädgård och hoppas att du som lyssnar känner att du fått några aha upplevelse och lust att använda Feng Shui verktygen i DIN trädgård. Läs gärna och titta på min minikurs som jag hade förra året i juli här på bloggen - där jag går igenom grunderna i Feng Shui. 

Bildtext: 
Willab Garden - VÄXTHUSPODDEN - Feng Shui i trädgården
Hur får man balans och harmoni i trädgården? I dagens podd kikar vi närmare på Feng Shui och hur denna uråldriga lära kan hjälpa dig att maxa trivseln i din gröna oas. Med oss har vi den gröna inspiratören Pernilla Berndtsson. Trevlig lyssning!
 

Etiketter: feng shui inspiration

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln