CRE8 2019 orange vit org web

Fredags Feng Shui

 Idag firar vi midsommarafton i Sverige. Jag hoppas att ni som firar får en fin helg. Att ni får njuta av den svenska sommaren oavsett väder. Att ni får umgås med människor som ni tycker om och mår bra av. Att ni får njuta av god mat och dryck. Jag hoppas också att ni är försiktiga i trafiken och försök att inte stressa, ni som har tider att passa eller om inte allting blir precis som ni har tänkt eller planerat.

Önskar er alla en riktigt härlig midsommarhelg och en fin fredag.

Kram Pernilla

Etiketter: fredagsfengshui

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Margareta » Konsten att städa:  ”What?! Finns det en serie på Netflix om detta??! Den vill jag hitta!”

  • Margareta » Boosta hälsan:  ”Hej :) Får bli affär´n på vägen hem. Bra att få en påminnelse. Oftast gör man de..”

  • Barbro » Rensa, rensa, rensa...:  ”Älskar det ! :) Har genomfört flera småprojekt nu i januari. Fler ska det bli. ”

  • Marlene Stridh » Fredags Feng Shui:  ”Så klockrent, jag älskar min nya arbetsplats men jag har en mamutstor tidstjuv. ..”

  • Karla » Fredags Feng Shui:  ”Hej, Jag har själv en firma i Tyskland och är också inredare och Feng Shui kons..”

Bloggarkiv

Etikettmoln