CRE8 2019 orange vit org web

Fredags Feng Shui

Inför denna helgen tänkte jag uppmana och uppmuntra dig till att göra fint och fräscht omkring din sophantering. Det är oundvikligt att det blir sunkigt chi eftersom det handlar just om sopor. Men därför är det ju ännu viktigare att du försöker hålla det så rent och snyggt som möjligt.

Bor du i villa har du säkert ett eller fler sopkärl som står någonstans på din tomt. Titta lite på hur det ser ut på platsen. Är den dold? Är den det första du ser när du kommer hem? Är där mera bråte och skräp runt om på platsen eller är det en välordnad och avskild yta?

Ibland har man inte så många platser att välja på och det ska ju också vara praktiskt både när det gäller att slänga sopor och för sophämtning. Försök att städa upp på platsen om det behövs och gör det så fint som det går. Plantera gärna något som blommar och doftar gott. Varför inte syréner, kaprifol eller något friskt vintergrönt. Spola rent kärlen regelbundet och försök att inte samla mer skräp på platsen. Men det viktigaste är att inte låta platsen bli sunkigare än nödvändigt och även om det inte är den roligaste uppgiften så är det desto skönare när man har fått det gjort.

Ha en fin fredag
Kram Pernilla

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln