CRE8 2019 orange vit org web

Fina minnen

Sitter ner... njuter av en kopp kaffe, varma vindar och underbar grönska. Känner tacksamhet och glädje över många saker i livet.

Tänker på och minns min kära farfar som gick bort för 14 år sedan idag i en olycka. Han betydde mycket för mig. Mitt trädgårdsintresse och lyckan av att odla kommer bland annat från honom. Kommer ihåg när jag som barn följde med till trädgårdslandet för att plocka potatis, rabarber och vinbär. När vi kollade regnmätaren och plockade ihop en sommar bukett från rabatterna till farmor. Vi letade sniglar bland salladen och studerade soluret.

Saknar honom men vet att han finns med mig... när jag plockar rabarber och vinbär och kollar regnmätaren i min trädgård.

Kram Pernilla

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Margareta » Konsten att städa:  ”What?! Finns det en serie på Netflix om detta??! Den vill jag hitta!”

  • Margareta » Boosta hälsan:  ”Hej :) Får bli affär´n på vägen hem. Bra att få en påminnelse. Oftast gör man de..”

  • Barbro » Rensa, rensa, rensa...:  ”Älskar det ! :) Har genomfört flera småprojekt nu i januari. Fler ska det bli. ”

  • Marlene Stridh » Fredags Feng Shui:  ”Så klockrent, jag älskar min nya arbetsplats men jag har en mamutstor tidstjuv. ..”

  • Karla » Fredags Feng Shui:  ”Hej, Jag har själv en firma i Tyskland och är också inredare och Feng Shui kons..”

Bloggarkiv

Etikettmoln