CRE8 vit ram

Fina minnen

Sitter ner... njuter av en kopp kaffe, varma vindar och underbar grönska. Känner tacksamhet och glädje över många saker i livet.

Tänker på och minns min kära farfar som gick bort för 14 år sedan idag i en olycka. Han betydde mycket för mig. Mitt trädgårdsintresse och lyckan av att odla kommer bland annat från honom. Kommer ihåg när jag som barn följde med till trädgårdslandet för att plocka potatis, rabarber och vinbär. När vi kollade regnmätaren och plockade ihop en sommar bukett från rabatterna till farmor. Vi letade sniglar bland salladen och studerade soluret.

Saknar honom men vet att han finns med mig... när jag plockar rabarber och vinbär och kollar regnmätaren i min trädgård.

Kram Pernilla

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln