CRE8 vit ram

Loppisfynd till trädgården

Igår kom jag äntligen iväg på en härlig loppis runda. Har varit lite dålig på att komma iväg och leta loppisfynd men det ska det bli ändring på. Det är ju så himla kul! I helgen arrangeras Antikturen i Nordvästra skåne. 

Vi valde bland annat att köra till Antikkulan www.antikkulan.se (ej sponsrat samarbete) som ligger i Ängelholm. Har följt dem länge på instagram och sett vilka fina saker som de lägger ut men har aldrig varit där. Det var ett supermysigt ställe med härlig personal och skön blandning på saker som passar både ute och inne.

Där hittade jag bland annat fint höganäs porslin (kommer bild senare) och denna maffiga glasflaska (som jag varit på jakt efter). Jag kunde ha köpt mycket mer men det är liksom det som är utmaningen tycker jag - att INTE köpa på sig för mycket trots att det är prisvärt och snyggt. Det gäller att hitta och plocka ut godbitarna. Men jag kommer absolut att börja besöka loppisar igen. Det finns så mycket fint som gör din trädgård och ditt hem personligare och ger lite mer själ än bara nya saker. Sedan är det ju inte fel att bra och fina saker kommer till användning igen. 

Kika gärna in på www.antikturen.se
(ej sponsrat samarbete) om du är nyfiken och vill ta en tur i helgen.

Kram Pernilla

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln