CRE8 2019 orange vit org web

Fredags Feng Shui

Vilket väder vi har haft... värmebölja med strålande sol över många delar av landet och en riktig rivstart på våren. 
Som jag skrev förra fredagen så blir det lätt lite stressigt i maj. Man gärna vill bromsa tiden. Njuta lite till av vårblommor och njuta lite mer av härliga maj kvällar.

Den här helgen vill jag att DU sätter dig ner en stund.

Sätt dig ner på något ställe hemma, inne eller ute - där du känner lugn, frid och stillhet. Ett ställe där du njuter av något. Det kan vara en härlig vy, en vacker rabatt, under ett träd, en skön fåtölj eller kanske i ett varmt bad. Sitt där ett tag. Ta några djupa andetag och njut. Njut av nuet och njut av stillheten. Kanske har du bara några minuter, en kvart eller en timme. Men sitt ner och hämta andan under den tiden som du har. Låt eventuella negativa tankar rinna av dig och försök att tänka på något som du tycker om eller som får dig glad. Försök att känna lycka och glädje över något som du har. 

Innan du reser dig igen  - Ge dig själv en stor varm bamsekram!

Ha en fin fredag.

Kram Pernilla Berndtsson

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln