CRE8 vit ram

Lila ger dig lugn

Just har jag mycket inbokat kalendern. Både när det gäller jobb och privat och hinner inte riktigt med allt som jag VILL göra. Samtidigt så känner jag mig fylld av härlig april energi och glädjs varje dag åt att det blir grönare och skönare ute. Varje dag är lite som julafton i trädgården. Tulpaner som står i givakt och väntar på att slå ut. Färg och fågelsång. Men när jag har som mest att göra så blir det desto viktigare för mig att boka in små pauser, prioritera motion och frisk luft. En kopp kaffe i solen, en stund i trädgården eller ett svettigt träningspass - ger mig harmoni och balans. Vad gör du eller behöver du - när du har som mest att göra för att varva ner eller få ny energi?

Enligt Feng Shui lugnar och dämpar den lila färgen dig om du är stressad. Den gör dig också mer diciplinerad och ger en känsla av trygghet och lugn.

Kram Pernilla

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln