CRE8 vit ram

Fredags Feng Shui

Fredag och födelsedag... ja idag fyller jag år. Jag har sedan många år tillbaka bestämt mig för att alltid vara ledig på min födelsedag och göra bara det som jag känner för och blir lycklig av. Om vädret tillåter brukar det bli en dag i trädgården och ett besök i någon plantskola där jag brukar köpa något fint till mig själv. 

Det där med födelsedagar är inte alltid helt enkelt. En del får åldersnojja så fort som det läggs på en siffra till. Andra vill helst resa bort och vill inte bli uppmärksammade alls. För andra är det självklart att det ska bjudas på stor fest och att hela släkten ska vara på plats. ALLA ska vara med och fira.

En del önskar sig inget och andra önskar sig massor. En del är tacksamma för att de har levt ett år till och andra ser fram emot nya spännande äventyr. 

Oavsett tycker jag det viktigaste är att man får möjligheten att fira så som man själv vill. Utan andras förväntningar. Utan andras tyckande och utan andras gillande. Något år kanske man vill vara själv och nästa år vill man kanske vara många. 

Hur tycker du om att bli firad?
Vad gör du allra helst på din födelsedag? 
Det är ju trots allt DIN dag.

Nu ska jag lägga en flaska skumpa i kylen, sedan blir det ett kort jobbmöte (så är det ju när man är egen företagare) och efter det ska jag njuta av dagen i trädgården... ikväll blir det "extra allt" fredagsmys med familjen.

Ha en fin fredag!

Kram Pernilla

Etiketter: fredagsfengshui

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln