CRE8 vit ram

En dag på jobbet 

På väg till dagens kundmöten fångade jag några penséer vid vår entré.

Första möte var en första titt på en trädgård som behöver förnyas. Många gånger upplever man att det blir stagnation när buskar och träd vuxit sig lite för stora och vildvuxna och tar för stor plats i trädgården. Oftast räcker det med proffsig beskärning men ibland är det tyvärr bättre att ta bort något för att få in ny härlig energi i sin trädgård.

Framförallt är det viktigt att se till att entrén till huset känns välkomnande och tillgänglig. En "blockerad" entrén lockar inte in chi och kan också kännas lite otrygg om det har vuxit igen för mycket.

Vidare bar det av till en inrednings konsultation. Jag rekommenderar många kunder, som inte riktigt vet i vilken hur de ska börja, att inleda med att boka in ett så kallat första besök där jag erbjuder 2 timmar för 850 kr inklusive moms för privat personer. Då bollar vi idéer och tankar kring ert hem. Ni får berätta och visa vad ni inte trivs med eller inte får till. Det kan vara hur man ska placera en större möbel, få in mer eller mindre färg samt rådgivning inför ett inköp eller en renovering.

Ibland hinner vi att börja möblera om, men framförallt kan jag visa på plats hur enkla åtgärder blir till stor förändring. Jag ger också personliga tips just för ditt hem. Du bestämmer vad du vill använda timmarna till.

Dagens kundmöte handlade bland annat om att få till möblering och färgval i en öppen planlösning. Ett vanligt "problem" men som jag har kunskap, lösningar och trixs för att få till. 

 Avslutningsvis har jag presenterat en ny logotype, grafisk profil och annonsförslag till en härlig företagare. Det är alltid lite pirrigt när man ska presentera en ny logotype, men så roligt när man träffar rätt och kunden blir positivt överraskad. 

Så... idag har jag haft en riktig CRE8 dag!

En sån där dag när jag får möjligheten att jobba med allt som jag tycker är roligt. Att få känna glädjen över att hjälpa andra att må bra i sina hem och trädgårdar samt få företagare att växa och utvecklas. Ha en fin kväll.

Kram Pernilla 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln