CRE8 2019 orange vit org web

Frukosthörna i trädgården


Att skapa en härlig frukosthörna behöver inte vara så svårt. Se till att sitta i kraftposition. Stöd på sidorna, en vägg eller högre skydd bakom och fritt framför. Ett tips är att rama in med krukor och växter för att göra det lite grönare och mer ombonat.

Tänk också på yin och yang.
Skapa motsatsförhållanden exempelvis:


Högt - lågt
Mjukt - kantigt
Mörkt - ljust
Litet - stort
 


En enkel café grupp med krukor på sidorna för att skapa rumskänsla. Väggen med murgröna ger ett skönt stöd i ryggen. Lätta och enkla möbler i trädgården ger flexibilitet och gör det lätt att flytta runt och sitta där man känner för det. 


Feng Shui tips:

Välj gärna vita möbler med runt bord som tillhör metall elementet (vitt, metallföremål, rund form) för att balansera trä elementet (grönt, växter, pelarform). Att välja ljusa möbler eller krukor på lite mörkare platser blir också effektfullt och höjer energin/chi.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln