CRE8 vit ram

Fredags Feng Shui

Hur har du det med dina baksidor. De där platserna som man gärna samlar saker på "så länge". Den där baksidan som man kanske skäms lite över, har dåligt samvete för och gärna glömmer bort. 

Ta en titt på din eller dina baksidor hemma. När städade, röjde och rensade du där senast. Kanske finns det tid under påskhelgen att ta tag i en baksida som behöver lite uppmärksamhet och omsorg.

En baksida fylld med bråte och skräp blir till slut stagnerad energi och kan påverka ditt flöde i livet. Ta gärna reda på i vilket väderstreck/del av Ba Guan som din baksida ligger i. Kanske kan det förklara varför du känner som du gör eller varför livet "står stilla" i det området. När man har tagit tag i sin baksida brukar man snabbt känna skillnad och få ny härlig energi. Vem vet - det kanske börjar att hända spännande saker i ditt liv. Nya möjligheter kan dyka upp eller så känns livet helt enkelt lite lättare.

Ha en fin fredag och en riktigt Glad Påsk!

Kram Pernilla Berndtsson

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln