CRE8 2019 orange vit org web

Fredags Feng Shui

Brukar du investera? Vad tänker du när du hör ordet investering? Pengar som växer eller att man köper något?
Visst handlar det om ekonomi när man pratar om investering men kanske kan det inspirera dig att prioritera något. Fundera på om ordet INVESTERA får dig att göra något som du inte unnar dig och lägger tid/pengar på idag.  Många gånger upplever jag att det är lättare att lägga pengarna på någon sak än på sig själv.

När man gör en investering så behöver man ofta lägga lite tid och göra lite efterforskning, så att man vet att det är en klok investering. Man ställer sig kanske frågor som - Verkar den här investeringen bra och passar den mig. Klarar jag av den här investering som mitt liv ser ut nu. Hur snabbt vill jag ha "avkastning".

I helgen vill jag att du bestämmer dig för att investera i dig själv. Det kan vara långsiktigt eller kortsiktigt. Det kan vara att du investerar tid och/eller pengar om du har möjlighet. Det viktigaste är att du tänker efter och planerar för din investering.

Vad skulle du behöva och må bra av att investera i? Kanske exempelvis...

Behöver du en hälso investering...

 • Din kost
 • Träning
 • Vila & avkoppling
 • Spa & massage

Behöver du en garderobs investering...
 • Uppdatera något
 • Byta ut något
 • Köpa något
 • Skänka eller slänga något

Behöver du någon annan investering...
 • Utbildning eller kurs
 • "Bara" tid för något
 • Börja spara till något
 • Prata med någon

Själv har jag för några veckor sedan börjat att investera i min hälsa. Jag behövde investera i tid (och lite pengar) i träning och kost, för att min kropp och framför allt min knopp behövde det. Det handlar om att orka och kunna leva ett liv där jag vill/kan hålla ett högre tempo ibland. Stärka immunförsvaret och att känna mig frisk och stark. Men viktigast av allt - att MÅ BRA och trivas med mig själv.

Så... börja att investera i dig själv så lovar jag att det kommer att "löna sig" och "ge utdelning". 

Ha en fin fredag!

Kram Pernilla Berndtsson

Etiketter: fredagsfengshui

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

 • Margareta » Konsten att städa:  ”What?! Finns det en serie på Netflix om detta??! Den vill jag hitta!”

 • Margareta » Boosta hälsan:  ”Hej :) Får bli affär´n på vägen hem. Bra att få en påminnelse. Oftast gör man de..”

 • Barbro » Rensa, rensa, rensa...:  ”Älskar det ! :) Har genomfört flera småprojekt nu i januari. Fler ska det bli. ”

 • Marlene Stridh » Fredags Feng Shui:  ”Så klockrent, jag älskar min nya arbetsplats men jag har en mamutstor tidstjuv. ..”

 • Karla » Fredags Feng Shui:  ”Hej, Jag har själv en firma i Tyskland och är också inredare och Feng Shui kons..”

Bloggarkiv

Etikettmoln