CRE8 vit ram

Fredags feng shui

Idag vill jag dela med mig av något som jag brukar att göra ibland för att motivera och inspirera mig själv. Det kan vara något som påverkar mig, mitt företag eller för att skapa en ny god vana. 

Så idag vill jag att du tittar lite extra på bilden och föreställer dig att du står där vid foten av bryggan som går ut i havet. Sedan vill jag att du funderar på vad du vill "ska ha hänt om en månad"

Skulle du vilja vara klar med något, har börjat med något eller ändrat något. Skulle du vilja ha lyckats med något. Skulle du må bra av att ha något avslutat eller påbörjat om en månad. Det kan vara något stort eller litet. Något lätt eller mer utmanande. Något som går snabbt eller tar en månad. Eller kanske något som du har funderat på länge att du ska göra eller ta tag i. Är det rätt läge nu? Tänk om det har hänt om en månad.

Se dig själv stå vid kanten av bryggans början och ta första steget ut.  
Tänk dig att efter en månad så står du där längst ut och har klarat av eller åstadkommit det som du tänkte på. 
Dela gärna med dig om du vill och återkom gärna.... om en månad.

Ha en fin fredag!

Kram Pernilla Berndtsson

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln