CRE8 2019 orange vit org web

Fredags Feng Shui

I helgen tänkte jag att du ska göra något som du har längtat efter. Något som du njuter av och blir lycklig av.

Du har kanske längtat efter något speciellt att äta eller dricka. Du kanske längtar efter en egen stund med en bok eller ett varmt bad. Ett träningspass eller att köpa något som du har tittat på länge. Eller så har du längtat efter att resa bort eller bara vara hemma. Du längtar kanske efter någon... 

Det kan ju vara så att du längtar väldigt mycket efter något som du inte har möjlighet att göra just denna helgen men då kanske du ska använda dagarna till att planera in och bestämma NÄR du ska göra det så har du ju det att se fram emot. 

Gör det inte för komplicerat... utan känn efter och gör det - gör det du längtar efter.

Ha en fin fredag.

Kram Pernilla Berndtsson

Etiketter: fredagsfengshui

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln