CRE8 vit ram

Rensar & städar

Idag har jag städat, rensat och flyttat ett par skåp i vårt vardagsrum.

Gillar att möblera om och det är också ett perfekt tillfälle att komma åt att städa och damma bakom de lite större möblerna. Jag upplever också att man "rör om" lite i energierna i ett rum när man flyttar runt och placerar saker på nya ställen.

Det kan ibland kännas lite extra "dammigt" i luften när man flyttar runt så jag avslutar alltid med att vädra ordentligt i de rum som jag gjort större ommöbleringar i och sedan tända ett par doftljus.

Jag tycker också om att byta möbler och inredningsdetaljer mellan olika rum. En fåtölj som stått i vardagsrummet kan ibland få flytta in i sovrummet. Ett sidobord vid soffan blir ett avlastningsbord i badrummet med doftljus osv. På så sätt känns det lite nytt - utan att måste köpa något nytt. 

Idag fick också vårt badrum en rejäl genomgång. Det är nyttigt att tömma "alla" skåp och lådor ibland. Man hittar alltid något som bara ligger och tar plats. Gratisprover, halvfulla flaskor och nästan tomma sprayburkar. Passade på att slänga en del och rensade bland annat i sminkväskan.

Just badrummet tycker jag är lite extra viktigt att hålla efter när det gäller saker och röra. Det är här du börjar och slutar din dag. Hur ser det ut i ditt badrum? När rensade du senast och skulle du må bra av att göra det?

Kram Pernilla Berndtsson

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln